onsdag den 1. februar 2012

VELKOMMEN TIL BLOGGEN UGE 6

Bloggen "Uge 6"

Velkommen til bloggen "Uge 6", hvor I kan følge med i, hvad der sker hele ugen. Vi har glædet os meget til denne særlige temauge på Højdevangens Skole, hvor eleverne får mulighed for at komme og se skolen og opleve et sted, hvor det er sjovt at lære. Formålet med ugen er, at eleverne får set deres kommende skole og møder nye kammerater samt lærere, så de kan lære hinanden at kende. I løbet af ugen kommer eleverne til at arbejde i workshops, hvor de får en forsmag på de fire faglinjer, som er:
X-perimentariet
Fortællinger 2,0
Ud i verden
Idræt og Velfærd


Torsdag i uge 6 kl 17-19.30 holder vi åbent hus arrangement for alle elever, forældre og andre interesserede på Højdevangens Skole. Denne aften får alle mulighed for at se de fire faglinjer i aktion og høre mere om overbygningen generelt. Vi mødes i idrætssalene med indgang fra Sundbyvestervej. Arrangementet starter i kl 17.00.

I forbindelse med denne uge får alle 6. klasses elever udleveret en iPad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab for eleverne i overbygningen. Københavns kommune udlåner iPads til undervisningen i overbygningen for at støtte udviklingen af undervisningen og læringsmiljøet. Arbejdet med It og medier er med til at skabe en motiverende undervisning og skabe højere arbejdsglæde hos de unge. Undervisningen skal understøtte, at læring kan finde sted til alle tider og alle vegne.

Vi glæder os meget til uge 6 og husk at følge bloggen hver dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar