tirsdag den 7. februar 2012

Besøg af Anne Vang

Anne Vang

Idag skal vi (Yasmine og Ditte) følge Anne Vang, uddannelsesborgmesteren.
Lige nu venter vi på at hun kommer, og så skal vi følge hende på de to linier Xperimentariet og fortællinger 2.0. Vi glæder os til at hun ankommer og vi skal være ligesom pressefolk, det bliver spændende! Kontoret har dækket et super fint morgenbord, med kaffe og kage, til når Anne kommer.

Vi har spurgt Anne om nogle spørgsmål ind imellem. Mens hun sad og drak en sort kop kaffe, spurgte Yasmine om hun tror at eleverne bliver glade for deres nye skole?
Hun tror de bliver glade de lærer på forskellige måder og hun er vild med det med linjerne. Hun ved godt at der er nogen der ikke er så glade for det, men hun er sikker på at det nok skal gå godt. Vi spurgte også, hvorfor hun fik den ide at skolen her(Højdevang) skulle være overbygningskole
Pladsen var ikke så stor, fordi der jo er så mange børn på Amager, så vi blev nødt til at lægge skolerne sammen. De startede med at ville lægge to skoler sammen, men så tænkte Anne at hun ville prøve noget nyt. Derfor blev de enige om at de ville slå de fire skoler sammen. Hun tænkte lidt over det med at der er mange unge, der ikke synes det er særlig sjovt at gå i skole, så hun tænkte at børnene måske ville synes, det var sjovere for os hvis der var mange andre unge.



Efter cirka 5 minutter var vi på vej op på tredje sal hvor Xperimentariet var og fortællinger 2.0
Vi spurgte hende hvor hun selv gik i skole? Hun gik på Brønshøj skole cirka 6 km herfra. Jeg var glad for den, ikke fordi at den var så smart. Men jeg havde nogle skønne klassekammerater.
Vi spurgte også hvad hun synes om de fire linjer der er valgt? Det er fantastisk, det er skønt! Så de ikke kun går fx deres forældres vej, men deres egen. Og bliver supergode til det de vil.

Lige nu er Anne oppe i fortællinger 2.0 hvor hun spørger ind til den film, de er ved at lave.
Hun syntes det virker super spændende.

Nu er hun der hvor de har lidt om Xperimentariet. De har om plus og minus, det virker ikke som om hun har så godt styr på det haha. Inde ved siden af skal de prøve at rense vandet, som har været igennem noget jord. Hun synes det er spændende, og hun hører lidt om hvad det er, de gør.

Anne virker som om hun synes, det er super sjovt at se på de forskellige ting, vi laver. Hun er bare supersød og meget imødekommende.


Anne har sagt ja til selv at skrive et par linier.

Kære 6. klasser

En lille hilsen fra mig - jeg håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye skoler. Linjerne ser godt nok spændende ud: Jeg så i dag både eksperimentarium-linjen, lave rent vand og fortælle-linjen lave små film. Sejt.

God fornøjelse med at vælge linjer - og med jeres nye kammerater.

Anne

1 kommentar: